Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 21. januar 2016

bunnfrosset diktatur ?

Katta vekket meg klokka 6 og ville ut.
Hun får være inne når det er så kaldt som nå, men hun holder ikke ut lenger enn utpå morrakvisten før hun kommer og pirker meg våken.Jeg slapp henne ut i iskulden og vaklet tilbake til den varme, deilige senga, plugget ørene med lydboka og slumret blidelig inn igjen.
One and Only vekket meg rundt 8. Vi småpratet og ønsket hverandre en velsignet dag........som vanlig.
Vel oppe, halveis nede i første kaffekoppen, kom nyhetene med dunder og brak.
Flyktningene i asylmottaket som venter på uttransportering til Russland, er begynt å rømme. De får hjelp av lokale hjelpere til å komme seg bort fra dette helvetet som for mange er den sikre død.
Kuldegradene er nede i vel 30, så å gi seg ut på vandring er umulig.
Hjelperne blir stoppet av politiet og arrestert. Flyktningene blir sendt tilbake til mottaket. Akkurat nå blir det meldt at 3 minibusser er kommet til mottaket, sannsynligvis for å frakte dem avgårde til Russland.
Hva er det for et land "Folk flest" har kreert ?
Et kjærlighetsløs, fordømmende og iskaldt helvete, i dobbel forstand.
Hvor er alle de varme hjertene, all kjærligheten og alle rosene ?
Kan ingen stoppe dette folkemordet som er igangsatt av innvandrings- og inkluderingsministeren fra helvete ? Hun er ny i stolen, men hun har allerede blod på hendene sine, Forresten det er vel bunnfrosset i likhet med hennes isklump av et hjerte!
Hvilket land er det vi lever i som passer bedre på husdyrene våre enn på mennesker i nød ?.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar