Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 29. august 2013

iPhone5

Kjerringa hadde væt oppe i flere timer da søte niese kom for å få mitt nye leketøy opp og gå.
Etter 3 ogenhalv time med mye god nordnorsk bannskap, matpause, svetting og enda mere bannskap, sitter jeg med et vidunder som jeg nesten ikke tør røre.
Her kan du snakke om at den forlanger passord inneholdende minst 4 edderkoppføtter, en dråpe jomfrublod og tall som ikke hittil er kjent i universet.
Min Mac, som er en eldre slektning, forkastet faeneskapet og ville ikke kjennes ved denne lille storforlangende babyen engang. Kom ikke her og kom her. Så gode gamle stasjonære datamaskinen min måtte installeres med iTune for å få svart på alle de mest idiotiske spørmålene jeg noen gang har hørt. En skulle tro at den inneholdt kodene til hele det norske og sveitsiske banksystemet, samt etpar borte i Bahamasøyene.
Jaja, som sagt, endelig ligger den der, hadde nær sagt, nyvasket og fin med apper og det som skal til.
Men kjære Apple, kan dere ikke finne en lettere måte å få den opp og gå på ?
Jeg vet at den er et vidunder og nesten som en liten datamaskin å regne, men likevel ?
Her er tydeligvis valgspråket: - Jo vanskeligere å få til. desto mer eksklusiv vare.
Jaja, jeg venner meg vel til den og klarer å bruke den.....en gang. Foreløpig har jeg inngått en avtale med NetCom om at jeg kjører dobbelt til jeg føler meg sikker.
Så til alle dere som ikke har en søt liten niese eller yngre bekjent med raske fingre og klart hode for data, ikke prøv dere !
Det blir bare enda et nederlag å forholde seg til.
Så gratuler meg med splitterny iPhone5 !
Og i morgen må jeg bort på NetCompushersjappa og få overført bilder og kontakter, og det koster forøvrig 199,- blanke norske kroner.
Og jada, here comes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar