Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 25. august 2013

siden sist

Det er langt på søndagsettermiddagen, og Kjerringa har vært oppe i evigheter, snart sengetid om ikke altfor mange timene.
Etter utallige oppfordringer (1) ser jeg meg nødt til å oppdatere min status quo her nede i Rosehuset med Katta som trofast samboer og med- og motspiller, alt etter humør og dagsform hos begge.
Min enbårne har reist over grensa til de dype skoger, så vi to på to og fire tusler nå rundt her og gjør det beste ut av tilværelsens uutholdelige letthet, eller noe sånt.
Plutselig befinner jeg meg som den lykkelige eier av to biler, som om jeg ikke hadde nok fra før av. Men det bare kom en rød liten sak dumpende gjennom FINN.no som jeg ikke var istand til å motstå. Den er sånn at jeg nesten, jeg sier nesten, kunne tenkt meg å ta den med meg til køys.
106 HK WOW, den rasker avgårde så det er en lyst og en glede å kjøre bil igjen. Håper jeg unngår nye fartsbøter,
Dette er kjøreglede i høyeste potens. Love it.
Og jada, My one and only er sterkt tilstede og gleder seg med meg via Skype og andre skrive, chatte, snakke- hjelpemidler. Gud velsigne internett, sier nå jeg,
Så hvis dere ser et rødt lyn, inneholdende ei glad og lykkelig kjerring med gliset sånn opp til ørene og deromkring, så er det meg i min lille Huyndai Getz.
Så livet farer pent med meg. Lykke er et vakkert ord, som jeg er blitt avhengig av. Et annet er velsignelser, eller blessings på godt Westnorsk.
Jeg teller ofte og vel gjenom mine velsignelser og finner ut at jeg er............blessed.
Og jada, her kommer det.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar