Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 25. desember 2013

1. juledag

Som vanlig ble Kjerringa vekket av et kyss fra mobilen. My one and only klarer det utroligste. Selv om mobilen min er gått i stillhet, våkner jeg av hans morgenhilsen
Han feirer jul idag sammen med storfamilien hjemme hos mom. Han sendte meg verdens vakreste voicenote før de gikk i kirka
Jeg feirer absolutt ingenting idag, for igår gikk jeg på snørra igår, for å si det mildt, ned trappa fra vedskjulet med ei av krukkene med selvdyrket fjellmandelpotet, som skulle graves opp og vaskes til julemiddagen med Tante.
Det gikk bra, ingenting brukket. Jeg lå ei stund i striregnet og kjente etter. Resultatet var "bare" et utall  blåflekker og blodige håndflater . Men idag, selve dagen for den store julefrokosten, var jeg knapt i stand til å kreke meg inn i dusjen. Selv etter lenge og vel, måtte jeg bare melde pass og ringe til Tante og resten av festlyden og si at dessverre, idag må jeg bare pleie mitt forslåtte legeme. Tante ble raskt omplassert til resten av familien, så hun lider absolutt ingen nød idag heller.
Det føles som et stort nederlag, men jeg vet jo at sånt kan hende alle, og jeg får bare være glad til at jeg ikke har brukket noe.
så her sitter jeg da, litt forpjusket og redusert, med kaffebøtta og et knekkebrød med kjøttrull og forsøker å glede meg over at jeg klarer å gå, omenn litt sånn på skjeve som ei krabbe.
Jeg fikk forresten et utrolig koselig julekort fra ei dame i Nederland her forrige dagen, skrevet på nydelig norsk, der hun takket for bloggen, som hun og hennes mann fulgte med interesse.
Hun var litt bekymret for Katta, siden det var lenge siden hun hadde hørt noe om henne.
Katta lever i beste, aller beste, velgående. Igår satt hun til og med til bords med Tante og meg. Men hun tigget ikke, bare fulgte hver munnfull. Så hun fikk sitt eget pinnekjøtt og bein ned på fatet sitt og var mer enn fornøyd.
Katta er nemlig ikke som andre katter. Hun elsker kjøtt i alle varianter. Så idag var det hennes absolutte yndlingsspise som ble servert henne. kylling.
Så ja, Katta lever Kattas glade dager og er meget fornøyd med det. Hun er som en liten hund, lystrer når jeg snakker til henne gjør hun også.
Kanskje mer enn en hund til og med.
Og idag vil jeg sende denne til My one and only og ønske han ei fantastisk Merry xmas
Og fortsatt god jul til alle dere andre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar