Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 6. desember 2013

og helsevesen

Kjerringa ble vel og godt vekket idag av to glade blipp på mobilen.......og en lang, god samtale etterpå.
Vi er heldige, ble vi enige om.
Ikke alle har noen som bryr seg eller bryr seg om.
Ikke alle i den store, vide verden, heller ikke alle i lille Horten
Den siste stakkaren som vi får høre om og følge med er bare så hjerteskjærende og vitner om en utrolig kompetanseløshet på alle plan, for ikke å snakke om en total empatiløshet og fjernhet hos de som skulle vite bedre og har høy lønn for å gjøre det.
Ingen nevnt, ingen glemt.
Og at en nye kjøreruter for de overbelastede hjemmesykepleieren skal gjøre at folk får bedre hjelp?  Den påstanden forkaster jeg som rent tull og tøys og leketøy for utdaterte helsesjefer.
Og hvis han sitter der han sitter og vet at neste år....... og alle årene fremover, vil kreve mere ressurser, grunnet flere pleietrengende, så er det jo et hån mot skattebetalerne som er nødt til å lese sånt grenseløst vås til morrakaffen.
Det eneste som er medisinen her er et realt løft når det gjelder kompetanse, altså kunnskapsnivået. Fra øverst til nederst...og selvfølgelig, selv om sjefen bemekter det på det sterkeste, flere sykepleiere med utdanning i Hjemmesykepleien.
Litt etiske påfyll i ny og ne, ville heller ikke vært av veien for alle parter.
Kanskje sjefen burde prøve seg litt som frivillig i Horten ?
Da får han sett hva som blir utrettet av mennesker som verken tar betaling eller blir berømmet for sin innsats, bortsett fra igår.
Så gratulerer alle tre som delte på prisen, og alle oss andre som gjør en formidabel jobb for å holde oss selv og andre friske og raske slik at vi skal slippe i det lengste å belaste helsevesenet mer enn høyst nødvendig........så de kan fortsette sin Tornerosesøvn nede på Rådhuset.
Og idag.............

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar