Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 16. april 2013

Bieberbelivers

Kjerringa våknet opp til en gråkald regndag. Men det er akkurat sånn det skal være midt i april, bare litt varmere, sånn at jorda tiner og varmes opp, for da spirer og gror det.
Bieberfeberen er høy i og rundt Oslo akkurat nå. Stakkars forfrosne ungjenter holder seg varme med hyl og skrik ute på Fornebu og i Oslos gater, spesielt rundt Grand hotell, for det er kanskje der avguden skal hvile sin snart helgenerklærte kropp.
Han har gått ut på Twitter med oppfordring til å be for Boston, altså der bombeeksplosjonene skjedde i målområdet til Boston maraton, der tre ble drept og et utall såret.
Det var positivt av han, og med så mange bedende jentestemmer, så må nok Gud la seg røre til tårer og hjelpe og trøste ofrene og de etterlatte.
Og de samme stakkars jentene trenger både varme og trøst selv, så et stort hjelpeapparat er oppe og går i og rundt Oslo.
For jentene er både tynnkledde og etterhvert våte som små kråker i regnet. Men de holder ut, det skal de ha. Idolet, helgenen, reserveguden skal få som han fortjener av hyl og tilbedelse.
Litt grusomt å tenke på at dersom disse uskyldige små hadde fått tak i han, så hadde de revet han i biter og delt dem mellom seg, stolte og glade over å ha en relikvie av idolet.
Jaja, de om det. Vi har alle våre hangups. så her kommer dagens hyllest

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar