Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 3. april 2013

En helt vanlig onsdag

Kjerringa våknet opp til en vakker dag etter en drømmeløs søvn. Ingen vondter, bare glede og moro og mer glede og moro.
Livet mitt er virkelig verd å leve. Og jeg takker for det.
Hjertet mitt flommer over av følelser, det må være våren !
Men med våren kommer det også frem saker og ting som ikke er like velkomment.
Blandt annet hundebæsj i tonnevis. Det virker som om hundeeierne tror at bæsjen til hundene deres blir borte når snøen smelter, så de bryr seg ikke om å ta den opp, for snøen skjuler den jo.
Men når snøen smelter, fy og fy, Det lukter og ser helt forjævlig ut på fortauene bortover. Hvem har ansvaret for å få det fjernet ?.
Ikke mye delikat å få det på skoene og dra det med seg inn i huset. Det er uappetittelig og kan også, i verste fall være smittefarlig.
Så kjære hundeeiere, dere vet selv hvem dere er, som lufter hundene deres i Langgata og Søndre Enggate, vakreste strøket i byen, vær så snill og ta med dere en liten spade og en plastpose og ta opp vinterens "synder", så skal vi ikke si et ord til noen om det.
Og jeg tror og vet at det samme skjer over hele byen,
Hundene kan ikke ta opp etter seg, det er hundeeiernes ansvar. Men alt dette griseriet gjør folk til hundehatere, og det er deres, hundeeiernes, skyld.
Jeg elsker hunder, men jeg hater å tråkke opp i deres etterlatenskaper !
Men for å roe ned gemyttene, litt luuuuuuve:

1 kommentar:

  1. Jeg er helt enig, det er utrolig at ikke hundeeiere tar opp bæsjen. Selv har jeg et par poser i alle jakkelommer, det er jo så enkelt å passe på !
    Men så kan du kanskje gi meget tips for å bli kvitt all katte bæsjen som fremmede katter elsker å legge fra seg innimellom løkblomster, roser og annet vakkert. Har ikke tall på alle ganger jeg har fått kattebæsj mellom fingrene! Har prøvd mange remedier, men intet har hjulpet. Har inntrykk av at katter aldri bæsjen i egen hage ....??? Stemmer det?
    Hilsen Mona.

    SvarSlett