Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 19. april 2013

Ingenting

Kjerringa dro seg opp, idag også. Livet er sannelig herlig ! Livet leker og alt er bare rosenrødt.
Hun ser i Gjengangeren at det er sykehjemsplasser nok i kommunen. Så bra da.
Og dette etter at en nær bekjent, 89 år, blind og hjelpeløs, først falt og slo seg, ble liggende hjelpeløs på gulvet til hjemmesykepleier kom og fikk henne opp i senga der hun klaget over vondt i en fot, men ble ikke hørt. Etter 14 dager fikk hun komme i røntgen. Det ble påvist brudd i ankelen. Hun ble operert, og etter kort tid sendt til  Brårudåsen rehab. Der fikk hun være i 3 uker, og ble sendt hjem igjen. Der hun etter kort tid falt og slo seg kraftg og ble liggende hjelpeløs til hjemmesykepleien kom og fant henne og fikk henne opp i senga. Etter kort tid fikk hun  et drypp, ble sendt på sykehus, fikk hjerteinfarkt og lungebetennelse, og ble sendt opp på Brårudåsen rehab, i påvente av hjemsendelse.
Der har hun vært i over et halvt år, og fikk endelig sykehjemsplass......i Åsgårdstrand, selv om alle hennes nære og kjære bor i Horten.
Det skal tilføyes at det har vært søkt om sykehjemsplass det siste året, den første søknaden ble rotet bort.
Og så ble det søkt på nytt fra Brårudåsen.
Så det som er drømmen om Horten for politikerne, er marerittet Horten for mange innbyggere. Uverdig  behandling av våre eldre og sterkt hjelptrengende.
Men hvis helsesjefen påstår at det er sykehjemsplasser nok, så har han vel rett.................og alle vi andre tar skammelig feil !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar