Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 19. oktober 2013

Lørdag

Kjerringa kom seg ut av senga etter koseprat på morrakvisten med innlagt poesi. For en vidunderlig måte å våkne på. Flere burde prøve det.
Er det rart at jeg føler meg velsignet ? Nei, det er ikke rart i det hele tatt.
Jeg har et hjerte som banker i samme takt som mitt på andre sida av jordkloden. En vidunderlig mann som tenker på meg og forteller meg det, før vi sovner og nesten før vi er skikkelig våkne.......... Og med ujevne mellomrom utover dagen.
Lykke !
Er det lov å snakke høyt om lykke når hele verden koker av ondskap og misunnelse. En verden der mest mulig penger og minst mulig magefett er det eneste saliggjørende. En verden der alt skal være på stell og stull....på utsia, mens innsida blir verre og verre.
I morgen er det innsamling og bøssebæring igjen. Til inntekt for demenssaken.
Innsamling ?
Det er mye bedre å besøke sine demente slekt og venner istedenfor å kjøpe seg fri ved å putte noen kroner på ei bøsse og så glemme.
Tanter og fedre og onkler og mødre og bestemødre og bestefedre, som sitter der og higer etter ei hand å holde i eller en klem fra et medmenneske.
De gir blanke f i om de kommer seg ut på tur og får bløtkake og kaffe underveis.
Det eneste de ønsker seg er et annet meneske som bryr seg om dem, og viser det.
De er oss om X antall år, folkens.
Gi gjerne mye i bøssene, vi har råd til det.
Men det sitter mange rundt omkring på sykehjemmene og bare venter.
Venter på at DU skal rive DEG løs fra alle DINE viktige gjøremål og gi dem litt av DIN dyrebare tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar