Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 27. juli 2013

Lørdag


Kjerringa kom seg raskt opp til en ny dag. En grå lørdag. Etter nattens utskeielser med mislykket skyping, omtrent 20 forsøk før vi ga opp, satt trøttheten i kroppen, men ingenting ikke ei bøtte med Enbårnes spesielt sterke morrakaffe kunne fikse. Pling, så er man mer enn våken og klar for hva det måtte være.
Nå er det bare en ting som mangler for at dagen er i water igjen.
Jeg klarte faktisk 8 rette på quizzen i Gjengangeren, Hurra for meg, det er første gang det har skjedd. Det må skyldes kaffen ? Eller er jeg iferd med å bli klokere ?
Kanskje den var lettere enn vanlig ?
I Gjengangeren raser partiene mot hverandre. Det er klart for enhver at det tetner til mot valget.
Ellers er det tydeligvis agurktid. Kåring av Vestfolds fineste hage starter opp med en hage, der utsikten fra hagen vektlegges mer enn selve hagen. Merkelig, trodde det var hagen som skulle  være med i konkurransen? Utsikten er vakker, det skal de ha. Men hagen ser vi lite til.
Ellers lite nytt. Og det er jo som kjent godt nytt.
Og her er dagens 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar