Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 17. desember 2011

En uke igjen......

Kjerringa sto opp til en snøløs fjerde lørdag i advent.  Og hun ønsket i sitt stille sinn at det ville vare til langt utpå nyåret.
Dagen idag skal brukes til å hjelpe litt til med julegavekjøp.
Ellers håper jeg på å få resten av min rengjøringsjulegave idag.
Verden er vel ellers i fullt julekaos. Handelsstanden gnir seg i hendene. Idag og resten av uka er jo det store oppkjøret til høytiden.
Selv om alle prognoser sier at julehandelen har gått noen prosent ned iår.
Det tror jeg ikke noe særlig på.
Vi handler og handler, som vanlig. Som om verden skulle stoppe med jula.
Magre, familieløse barn florerer i media. De ber om hjelp, på lik linje med herreløse dyr av alle slag. Pinte dyr som trenger nye hjem. Barn som lever under de skrekkeligste forhold og trenger et nytt hjem hos trygge, forutsigbare foreldre.
Alle roper om hjelp når det nærmer seg jul. Av erfaring vet alle hjelpeorganisasjoner at da åpner vi pengepungen og hjertene våre og øser ut.
Jeg skulle ønske meg en sekk med penger, et enormt hus med plass til alle som lider og store vinger til å legge alle ensomme, lidende, frysende og trengende under.
Men jeg kan ikke redde verden, selv om all denne nøden skjærer sår i hjertet mitt.
Så jeg gjør det jeg klarer og forsøker å ikke ha dårlig samvittighet for resten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar