Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 19. desember 2011

Romantikk, takk !!

At man kan bli så skuffa over noe som egentlig er en bagatell i den store sammenhengen.
Det gjelder det bryet en eller annen vandal har hatt med å fjerne de søte hengelåsene på kanalbrua.
Det er så uendelig trist. Låsene var symbol på noe herlig, kjærlig og smått som gledet alle som gikk forbi. Enten man var ung eller gammel. Vi som har levd noen vintre så på dem med et skjevt lite smil og mintes vår egen ungdoms galskap, mens de unge ønsket kanskje at deres sjels elskede skulle være så romantisk at han tok seg bryet å sette en hengelås der for akkurat de to og deres evige kjærlighet.
Men så.....
Plutselig en natt kom det en med en stor avbitertang, og vips var all romantikken en saga blott.
Kanskje hans forhold var gått skeis, men det ga han vel ingen rett til å fjerne alle de andres kjærlighetsbevis ?
Jeg har full forståelse for kjærlighetssorg, den er tung, og man tror aldri den vil gå over.
Men hele verden skal vel ikke lide av den grunn ?
Disse låsene var søte, små bevis at verden fremdeles er full av romantikk og kjærlighet.
De ga oss tro på det beste i oss. At ungdommen av idag ikke bare er opptatt av data og spill, men også tror på den urgamle kraften, den som heter KJÆRLIGHET !

3 kommentarer:

  1. Var en av de som hadde dratt ned med min utkårede og hengt opp en hengelås, ble veldig trist at noen kan være så kalde. Kommer til å henge opp ny helt til Han/hun skjønner at de ikke kommer noen vei med dette. Må ekte kjerlighet vinne

    SvarSlett
  2. Takk gode ord kjerringaogkattahennes :) Ja, KJÆRLIGHET er hva vi alle trenger og kanskje det er mangel på kjærlighet som har fått den eller de som klippet bort hengelåsene til å gjøre det. Jeg synes det er tungt at de lyspunktene i en ellers ofte trist hverdag for endel blir ødelagt på denne måten :(

    SvarSlett
  3. Og størst av alt er Kjærligheten. Heng opp nye lås, elsk hverandre og ta vare på hvert lyspunkt i livet som dere kan. Jævelskap finnes det nok av likevel, så det er mer enn nok til alle ! Men jeg vil og skal tro på at kjærligheten seirer tilslutt. Klem til dere fra ei Kjerring som ikke har gitt opp håpet og troen på den store K.

    SvarSlett