Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 29. desember 2011

Og størst av alt er Kjærligheten .......

Kjerringa våknet opp til en gladnyhet i Gjengangeren.
Låsene på kanalbroa er begynt å komme tilbake!
Det er så romantisk, og det varmer et gammelt kjerringhjerte så deilig.
Det er gleder sikkert fler enn meg. For kjærligheten overvinner alt.
Etter et heller traurig år med mange triste hendelser og ulykker både her hjemme og ute i verden, er det godt å se at det finnes fremtidshåp. For jeg, og sikkert mange med meg, ser på disse små hengelåsene som symboler for akkurat det.
Så gå mann av huse, alle dere som elsker noen eller kanskje vi alle skulle gjøre det, enten vi har en hjertenskjær eller ikke?
Sannelig min hatt skal jeg gå ned og sette opp et hengelås for Katta og meg.
For  det er også kjærlighet.

2 kommentarer:

  1. For en nydelig katt! Håper pus og matmor koser seg -og hengelåser er en god ide :)

    SvarSlett
  2. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlett