Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 30. desember 2011

Ikke overtroisk....

Kjerringa sto opp til "tomt" hus. Katta og Leieboeren var selvfølgelig der, men mine koselige, langveisfarende gjester var reist. Og det er litt trist for vi hadde det så koselig sammen, selv om den siste dagen ble litt stresset, men det var Color Line sin skyld. Eller egentlig Dagmar, som Color Line fraskrev seg alt ansvar til.
De satte opp avganger som de kansellerte få timer etterpå, uten å gi mine gjester beskjed. Det skal sies at de hadde booket både tur og retur for minst en måned siden. Men de måtte holde seg oppdatert selv, med uendelig venting i telefonen. Color Line la ikke engang ut opplysninger på sin godt gjemte nettside for kanselleringer.
Da vi spurte om sikret, gratis sitteplass ombord, etter tre kanselleringer, kunne de ikke engang gi det som kompensasjon, selv om vi forklarte at de måtte kjøre hele natten etter båtturen for å komme seg hjem.  De måtte betale full pris for en sitteplass, som kommer utenom billetten.
Jeg trodde denslags fartøyer (Superspeed 2) var pålagt å ha sitteplasser til alle sine passasjerer. Kan det være snakk om overbooking her ?
Jeg følte at det var kjempeflaut at vi har et sånt kjipt selskap her i Norge.
Alle forstår jo at ikke båten kan kjøre i bortimot full storm, men selskapet må da ha en eller annen rutine før å varsle sine passasjerer ?  I alle fall de som har booket reisen for såpass lenge siden.
Men de kom seg nå avgårde et halvt døgn etter oppsatt rute, ganske nøyaktig.
Jeg er ikke særlig overtroisk, men i dette tilfellet kan jeg forutsi med 100% treffsikkerhet at de aldri kommer til å benytte Color Line igjen
De skifter nok over til Stena Line, som trafikkerer strekningen Kiel - Göteborg, og kjører opp fra Gøteborg, og da er det bare å håpe at ikke Bastøfergene er kansellert !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar