Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 23. januar 2012

Taft og diamanter

Kjerringa er ei enkel sjel, så da hun leste om Kommandantens ball på Sjømilitære Samfund at det glitret i taft og diamanter, rant det henne en bemerkning fra en av Beatlesgutta i hu første gang de skulle spille for den engelske dronning og hennes "sleng". Jeg skal la det være usagt hvem av de fire rebellene som sa disse bevingede ord, men det kunne vært George, bless his soul: -Nå kan dere klappe, eller dere kan rasle med diamantene -
Jeg går ut fra at forsamlingen satt det med en følelse av å ha  fått  innsiden av ørene sandblåst.
Beatles var heavy stuff den gangen, etter hoftevrikkende, kvinnebedårende Elvis.
Så jeg ser for meg en forsamling i totalsjokk.
Og så denne bemerkningen.
Herlig.
Tilbake til fattige Horten.
Tenk at vi fremdeles har noen som kan rasle med diamantene og taften for oss andre.
Vi er heldige, vi. Leste at det bare kostet 850.- pr. snute for å få være med i koret...og da fikk de attpåtil fingermatbuffet på kjøpet, hva nå det kan være.
Billig.
Og så kunne de svinge seg i takt til storbandmusikk mens taften raslet og knitret og smokingene satt som skreddersydde på de tilstedeværende herrer.
Var det noen som snakket om måtehold ?
Nei, det var visst bare litt feilhøring.
Noen ganger MÅ man bare få raslet med diamantene sine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar