Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 10. januar 2012

Uteskjenking....?

Kjerringa sto opp til en alldeles hvit vinterverden. Hennes første tanke var å dra dyna over hodet og bli i senga, men så kom hun på at hun hadde en avtale nede på Lokalhistorisk -senter klokka 12, så da var neste tanke hvordan hun skulle få ristet og gjort sin lille Polo kjørbar der den sto trist og nesten glemt borte under et plommetre.
Og så var dagen egentlig igang.
Ser i Gjengangeren at den etterhvert kjente, for ikke å si beryktede,  tidligere driveren av Bagatelle, nå ny driver av Lt. Dons, etter bare 14 dager klarte å drite seg såpass ut på det nye stedet at han må ha advokat for å snakke for seg.
Mannen har etter sigende bodd og drevet skjenkested i Horten i minst 10 år, og så har han ikke fått med seg at 2. juledag er den kjempestore utedagen i byen ? Og derfor hadde sendt hjem betjeningen og vaktene, slik at folk kunne ta med seg flasker og glass ut på gata, ut fra skjenkestedet.
Var det ikke det ett av hans forrige problemer også?
Fyll og spetakkel har vi vel nok av i Horten nå ?
Er det ikke andre ting vi kan gjøre byen kjent for ?
Nå er nesten alle forretningene i Storgata stengt, enten fordi de er flytta inn i et av sentrene ned mot sjøen, eller fordi de har pakket sammen varene sine og gitt opp.
Tilbake sitter vi igjen med en rekke, etterhvert lugubre utesteder, som genererer bråk og elendighet.
Er det sånn vi vil ha det i byen vår ?
Jeg er veldig imot kontroller og utvalg og restriksjoner av alle slag, men her må noen ta grep.
Og disse noen  må vel dessverre ha hyppigere kontroller og uanmeldte besøk rundt omkring.
Spør Natteravnene, de vet og ser hva som skjer i "lysløypa" i Horten.
Katta gir som vanlig f, hennes jaktmarker går ikke så langt ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar