Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 29. mars 2013

Laaaangfredag

Kjerringa sto opp til en lang fredag. Hun skulle til Sverige idag, men hadde gjort opp "regnskap" uten å tenke på Katta. Noen må jo mate og slippe henne ut, og jeg hadde glemt å spørre noen !
Snakk om å gå i egne tanker, for ikke å si i andres.
Nåja, en dag fra eller til gjør ingenting.
Idag blir det i alle fall en tur ut mot havet.
Det er noe spesielt med påska, denne påska. Noen tenker mer på meg enn andre, og jeg tenker absolutt mer på dem enn på noen andre.
Det kalles visst luuuve, men er mer en virussykdom som setter seg på hjernen og får en til å både glemme og mere til. Gamle kjærlighetssanger blir som nye og får livsviktig innhold.......
Men livet blir så mye lettere å leve. Jeg vet at hele tida er det noen der ute som bare har meg i sine tanker og som sliter med de samme konsentrasjonsproblemene  som meg, når det gjelder sånne uvesentligheter som dagliglivet, måltider, sengetider, søvn, avtaler. Fordi hjernen er totalt fyllt opp av det vidunderlige hormonet Seratonin, som skaper en intens lykkefølelse, men som også forårsaker misforståelser, sårbarhet, overfølsomhet.
Et sammensurium av følelser som en er totalt styrt av.
Måtte det aldri gå over.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar