Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 3. mars 2013

Solsøndag

Kjerringa våknet opp til en alldeles nydelig marssøndag. Ut i dusjen, inn med Katta. Kaffe i koppen og et halvt rundstykke med laks.
Dagen er oppe og tusler. Og den bærer bud om vår.
Jada, jeg vet at det er tidlig, jeg vet at det høyst sannsynlig kommer mere snø. Men i dag, akkurat i dag er det en praktfull solvårdag i begynnelsen av mars, og den har bare så vidt begynt.
Idag har jeg ikke noe spesielt å melde, bortsettt fra at livet er usannsynlig herlig og levelig for tida.
Hjertet svulmer av glede. Sommerfuglene herjer i magen.  Neida, jeg har ikke mageinfluensa...
Blodet bruser i årene, og jeg føler meg så utrolig levende..... Det er nok den velsignede våren som har tatt skikkelig grepet på meg. .......og jeg elsker det. 
Disse dagene som blir lengre og lengre, med takdrypp og takras,  sol gjennom skitne ruter og jorda som mer og mer kommer fram fra under snøen.
Våren er så absolutt min tid.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar