Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 30. november 2011

Lesebrett 2

Kjerringa sto opp etter en god natts søvn, utførte de vanlige rutinene, iberegnet å slippe inn Katta og mate henne. Så hentet hun Gjengangeren og satte seg ned med den, kaffebøtta og Ingerbrødskiva med kyllingleverpostei og majones. Yummi.
En hellig stund.
Mye kjent stoff fra nettavisen, men også annet, særlig leserinnlegg.
Og der var ett som jeg virkelig stusset over. En profilert politiker fra Ap kjeftet journalisten som "lekket" nyheten om lesebrettene til hele kommunestyret m m. opp og mente at det var politikerforakt, Sitat: "fordi politikerne i Horten på denne måten ønsker mer effektiv og mindre ressurskrevende forberedelse og gjennomføring av den politiske prosessen ved å innføre lesebrett istedenfor enorme papirmengder ". Sitat slutt.
Hvem er det de tror de lurer ?
Skulle dette foregå i den ytterste stillhet ?
Mens de kutter i eldreomsorg og støtte til barn som trenger ekstra hjelp i skolehverdagen.
Hvorfor skal ikke politikerne slite som andre ? De har selv valgt det fordi de elsker  makt og rampelys.
Og det er våre skattepenger de bruker til dette unyttige leketøyet, som likevel fordrer enorme mengder papirer, fordi det skal fremdeles skrives ut sakspapirer og referater og bare Vårherre vet hva.
Så klapp igjen og legg dere flate der nede, istedenfor å kaste skylda på Gjengangerens journalist.
For saken var vel ikke unntatt offentligheten, da blir det jo enda verre.
Og ja, vi har politikerforakt her i Horten.  Med god grunn.
Din jobb, TJ og alle dere andre politikere, er å hjelpe oss slik at den blir mindre og ikke sette nesene i været og glefse etter de hendene som forer dere !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar