Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 5. november 2011

Så var det lørdag igjen..

Trur dere ikke at Kjerringa klarte å få kroppen igang igjen i dag også.
Katta kom inn og fikk mat, og alt er bare glede.
Det er lørdag, men Kjerringa våkner tidlig den dagen også. Både hun og katta regner seg som A-mennesker. Kveldstrøtte og morrapigge. Men til forskjell fra Katta, går ikke Kjerringa og legger seg etter frokosten. Kattas unnskyldning får være at hun har vandret ute hele natta og styret og ståket og ranglet med andre katter og ting bare hun selv vet.
En av de store gledene for Kjerringa er Dagbladet med Magasinet og lørdagskryssordet.
Som regel greier jeg hele kryssordet når jeg bruker flere dager, men andre ganger står det helt i stampe. Så jeg savner mange ganger noen å diskutere enkelte løsninger med.
Men dette er luksusproblemer og kos.
Mindre kos ser det ut til at det nye kommunestyret kan se fram til.
Nå kan vi begynne å kreve litt av det de lovte så dyrt og hellig i valgkampen, da de omtrent grein seg til flertall og ordfører.
Men jeg synes de har vært ganske anonyme og stille siden valgseieren. Kanskje var det ikke så gildt for Børre med firerbanden å få ordførerkjeda ?
En ting er å være i opposisjon og syte og klage og love gull og grønne skoger. En helt annen sak er å komme i  posisjon og bli helt handlingslammet av alle oppgavene som de er nødt til å løse.
La meg minne om den gamle damen som har ligget på gangen på Borre Sykehjem omtrent like lenge som Børre & Co har "styrt"
De lovte nye koster og feiebrett og bare Gud vet hva. Men hva med at det ikke finnes penger til verken koster eller feiebrett ?
Alt var jo så klappet og klart i valgkampen, så nå er det vel bare å snu skuta, som de så arrogant lovet.
Kanskje skuta ikke lar seg snu raskere med dem ved roret?
Kanskje er det pengene og Rådmannen som fremdeles bestemmer i Horten Kommune ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar