Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 3. mai 2013

Maidager

Kjerringa sto opp, idag også. Katta kom jamrende inn, også som vanlig. Alt er som vanlig i Rosehuset, og godt er det.
Gjengangeren er også som vanlig. Litt nytt og litt koselig og mange leserinnlegg.
Det koseligste er at Kafe Gul på Kulturhuset i Storgt 37 har hengt seg på den solidariske tanken med "Kaffe på vent". Altså hvis jeg kjøper en kopp kaffe og betaler for to, vil den ene stå på vent til en som kommer innom og ikke har råd til en kopp kaffe. Det finnes faktisk noen av dem også i vårt velferdssamfunn.
Den andre gode nyheten i Gjengangeren var at Røde Kors skal feire sin stifter, Henri Dunant, med bløtkake i gågata lørdag. De skal også informere om alle de gode tilbudene de har til barn og unge, noen i samarbeid med den nystiftede  Frivilligsentralen her i byen.
Så det skjer da sannelig flotte saker her også.
Noe som jeg synes er trist, er at de gamle tyskerbrakkene på Bromsjordet rives i disse dager.
Men det er nok bare nostalgi. Men kunne de ikke brukes til klubbhus eller øvingssteder for unge ?
Svaret er nok at området skal fylles opp med "Drømmen om Horten". Utbyggingen av Indre havn med tilliggende herligheter.
Har vi bruk for all denne bolighusmassen ? Eller er det noen som skal tjene seg rik og vel så det her ?
Det får fremtiden bedømme....eller berømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar