Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 29. mai 2013

syn på verden

Kjerringa sto opp. Og takk for det. Ganske snart hadde hun godt selskap til kaffen og knekkebrødet.
Dagens første date var luuuuuuuvable.
Idag diskuterte vi om man kunne tillate seg å fjerte i et nytt forhold, gå sammen på do, bruke hverandres tannbørste, klær osv...........
Alt etter at jeg hadde hørt en diskusjon om det i radioen på badet. Det var to par som diskuterte det. Ett par var skjønt enige om at man kunne gjøra alt dette og mere til for å få et godt forhold. Det andre paret var litt uenige i det med fjerting og tannbørste. Men hun kom fram til at det var OK å ha døra oppe når man satt på do, ihvertfall, men ikke følge hverandre dit.
Vi ? Så snart US Army tillater det,  skal vi følge hverandre som skygger, overalt, i alt, alltid, fant vi ut. Samme tannbørste ? what the heck, må man, så må man. Do, sak samme. Absolutt ingen hemninger
skal få ødelegge for oss.
Som han sa, min største: We are one !
Jaja, som min mor sa, hun kunne litt engelsk - Time will show -
Og størst av alt, bortsett fra kjærligheten, jeg har fått nye briller. Jeg bare vandrer rundt og koser meg med å SE. Fargene, lyset, alt. Snakker om å få nytt syn på verden ! Helt utrolig herlig.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar