Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 4. mai 2013

Mairegnlørdag

Kjerringa er inderlig lei av regn og/eller dårlig vær. Det er mai, hun vil ha sol og varme nå.
Tulipanene har trosset allslags vær og står med bristeferdige knopper, men det er for kaldt og vått til å sitte ute og nyte det.
Istedenfor sitter jeg inne og nyter svensk matlaging på NRK1. Men det er liksom ikke det samme som å være ute og gjøre klar verandaen, hammocken og tilliggende herligheter.
Men en ting er sikkert, jeg skal opp på Nykirke, på gårdsbutikken til Ocean Living og se hva de kan friste med....og det kan de nok.
Åpent hus der fra 12 - 17 med de lekreste interiørbaremåhaer og smykker og klær, i alle fall flotte skjerf fra Barfota til en høyst overkommelig pris.
Så kjenn deres besøkelsestid og dra til Hellandsveien 175 og shop, shop till you drop........eller bare se til øynene blir store og våte, og du bare måååå ha, enten du fortjener det eller ikke !
Kanskje vi sees ?
Og neida, it aint over yet.........


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar