Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 19. juni 2013

er også en dag


Kjerringa kom seg opp av senga son vanlig, alt går på autopilot. Og så er det å vente. Er nettet vennligsinnet idag ?
Min one and only ytret disse bevingede ordene igår - Hadde nettet vært en person, så skulle jeg sannelig  ha banket det opp -
Og man kan bli rimelig fortvila. Tenk dere å være midt i en interessant diskusjon, og så plutselig snur bare den andre personen ryggen til og går ? Uten et ord eller forvarsel. Sånn føles det, ofte, daglig og flere ganger om dagen. Og når nettet er oppe og går igjen, så har man glemt hva man snakket om eller følelsene er borte eller det er noe annet som skal diskuteres.
Rimelig hakkete tilværelse. Men vi takler det, selv om temperamentet er voldsomt hos begge til tider.
Og så har vi jo telefonsamtalene da, der alt skal sies på kortest mulig tid, fordi det koster.
Nei, kjærlighetslivet er sannelig ikke lett under så magre kår.
Så jeg misunner alle dere som har hverandre i samme rom. Og som er så rike på hverandre at dere kan kaste bort tida sammen på krangel og ufred.................og taushet.
Snakk, elsk og vær sammen, dere vet ikke hvor heldige dere er.
Det finnes faktisk elskende her i verden der den høyeste drømmen er å få  gi hverandre en klem, en stor en !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar