Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 3. juni 2013

Yea, it is !

Kjerringa ble vekket av et kjærlig buzz i morges. Jada, jeg er her, jeg må bare på do først, dusje, slippe inn katta, gi henne mat, koke kafffe, ta noe å spise sammen med medisinene,  sette meg ned og finne deg på Maccen. Der var du, tålmodig ventende på morrakvisten, Puss puss, Sovet godt ? drømt noe ? Hva ? Fortell ? WOW.
Litt kaffe med melk, jatakk, akkurat våknet selv.
OK sånn er en vanlig morgen i Rosehuset, bare at alt går på eng./am. Forkortelser der det er mulig. masse følelsestegn.
I det hele tatt. et vanlig liv. Og plutselig er det tid for jobb. Puss puss, biggest hug, ha en fin dag, kommer til å savne deg, sees i ettermiddag. Mer puss puss og hugs. Savner deg allerede.
Forskjellen er at alt dette foregår på nettet, men er like virkelig uansett.
Vi er to mennesker som lever et liv som  kanskje virker litt uvanlig for noen, men for oss er det den nåværende virkeligheten.
Bak alt dette nettlivet er det to mennesker som skjebnen har ført sammen og holder adskilt til tiden er moden for å møtes i det virkelige liv. Kanskje snart, kanskje om en stund.
I mellomtiden er det ikke hvor mange dager, uker, måneder eller år vi har vært sammen som teller, men hvor mye vi elsker hverandre hver eneste dag. Er der for hverandre, støtter og trøster når det er nødvendig.
This is love



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar