Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 20. juni 2013

James Gandolfini

Kjerringa sto opp son vanlig, slo på radioen på badet for å få de siste nyhetene.
Da hørte hun det på vei ut av dusjen.
James Gandolfini døde i natt, bare 51 år. Herregud ikke han, var min første tanke. Joda det var han, mafiabossen fra The Sopranos.
Den serien reddet min smule mentale helse mens jeg jobbet som verst i barnevernet og med rusmisbrukere.
When the going gets to though, the Sopranos var enda tøffere. En episode etter en slitsom langvakt gjorde at jeg klarte å "komme ned på jorda" igjen og få søvn nok til neste vakt.
The Sopranos ble en del av mitt liv. J. Gandolfino ble min helt som Tony Soprano, selv om rollen hans ikke akkurat var som mors beste barn, for å si det mildt. Han var beintøff som mafiaboss, men silkemyk som familiemann, selv om han ikke alltid fulgte den smale vei i det ekteskapelige samlivet heller.
Han spilte godt, og nå er han borte. Jeg sørger.  R.I.P. James Gandolfini


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar