Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 22. februar 2013

Ferien over...........

Kjerringa sto opp til en lys, deilig nestenvårdag..........og bestemte seg for at idag skulle det bli blogg igjen.
Etter de vanlige rutinene og rundtomkringsurringen, var jeg i skrivemodus.
Gjengangeren har jo stoff nok til mange blogger idag.
Men det verste, synes jeg, er at det er snakk om riving av to gamle, verneverdige hus og oppføring av en sjelløs boligblokk i Storgata 67 og 69. Arkitekten blåser bort husenes høye verneverdighetsgrad, som om husene er sjarmerende og verneverdig fordi de ligger nær tidligere Snekkergården,
Dette er jo rene nonsens,
Nå må de ansvarlige nede i Rådhusene våkne og sette ned føttene eller stikke armene i jorda eller gjøre hva som må gjøres for å avsi et rungende og unisont NEI til dette tulleriet.
Det er igjen noen som er framme for å prøve å tjene penger, store penger. Stopp dem, la dem gå et annet sted og bygge opp disse  støgge "brunostene" som etterhvert har fått prege bybildet mer og mer.
Vi som bebor denne byen har faktisk fått nok, mer enn nok, av disse hushaiene, som river og bygger i vilden sky.
Dypp dem i tjære og rull dem i fjær og jag dem over kommunegrensa, sånn som de gjorde i gamle dager med individer som ikke ville byen vel.
Og de som vil rive gammel, verneverdig bebyggelse, med sågar høy verneverdighetsgrad, for å bygge boligblokker, vil ikke byen vel.
Ikke i nærheten engang.
Dessuten er dagen blitt nesten fire timer lenger...............


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar