Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 17. februar 2013

Søndagsmorgentanker

Kjerringa har ligget på lading i nesten to døgn nå, så det må vel begynne å bli bra nå.
Døgnene har vært oppdelt i medisinering, toalettbesøk og å lese oppmuntrende meldinger fra opptil flere tidssoners avstand. Tilsammen har dette klart å stable meg på beina idag, ustøtt, men stående.
Utrolig hvor mye litt support midt oppi all elendigheten hjelper.
Ikke har jeg kunnet snakke i telefonen, nesen må holdes i totalro for å få stoppa blødningen.
Å dra inn til Rikshospitalet har jeg vært svært ulysten på. Altfor mye organisering. Hvem skal passe Katta ? Tror ikkke hun kan legges inn sammen med meg. Så da er det bare å heale seg selv som best jeg kan, eller rettere sagt, som jeg kan best.
På to døgn har jeg fått i meg en og en halv banan, men det er nå litt. Man blir ikke veeeeldig sulten av å ha det sånn.  Så det er en fantastisk, om enn svært ubehagelig, slankekur.
Og så litt romantikk til slutt:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar