Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 23. februar 2013

Lørdag

Kjerringa synes det er deilig å komme seg opp om morran. Etter dusj og diverse er det en snartur ut i postboksen og hente Gjengangeren, og når jeg kommer inn er det akkurat på tide å ha kaffe på kjelen. Resten er bare kose, kose. Kanskje en liten mail i boksen, o, glede.
Dagens Gjengangeren var en eneste lang lovtale over egen fortreffelighet......og med god grunn.
Nå har jeg levd med Gjengangeren i 45 år. Himmel, jeg burde hatt medalje og gullklokke for lenge siden. Jeg har fulgt både nedgang og oppgang. Nå går det jo bare rett til himmels for det gamle spøkelset.
Jeg har til og med jobbet der. Dengang det luktet trykksverte i gangene og pressa hakket og hikket fram den daglige blekka.
Idag er det bare jeg og Katta som er digitalt innom en gang daglig med kommentarer om dette og hint.
Men det skal sies, en dag som ikke starter med kaffe og Gjengangeren er en dag som er veldig tung å sparke igang.
Så nyt all den rosen dere kan spa opp. Gjengangeren er kjempebra den. Redaktør Torgeir er jo bare til å spise opp, klok er han også. Så dette er en suksesshistorie av de sjeldne i en kald verden der avisene omtrent skrever over lik og tråkker hverandre ned for å få sine blodige historier. La dem !
Gjengangeren må aldri bli så stor at den kjører over mennesker for å få opp løssalget eller opplagstallet.
Søte lille Gjengangeren må fortsette å passe til og passe på denne rare,  lille byen vår.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar