Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 1. februar 2013

Billigst mulig ?

Kjerringa sto opp idag også.  Utrolig nok.
Det er tydelig at det går mot vår, Katta vil væe mer ute om natta og vekker meg fra min søteste søvn og vakreste drømmer for å komme seg ut.
Men jeg sovner igjen, så det er ikke noe stort problem.
Gjengangeren idag hadde et leserinnlegg som jeg var veldig enig i, samt at Anders hadde illustrert problemet med sin eminente strek.
Fjerne posthuset i sentrum og flytte det til Linden. Det er jo rene galskapen for folk som ikke har bil. Lite miljøvennlig er det også.
Hvem er det som sitter og spekulerer ut sånne syke løsninger ?
Det kan umulig være lokalkjente folk.
Sannsynligvis har det vært en eller annen anbudsrunde, og så har ICA vunnet den, uten å fortelle hvor langt av lei de ligger for eldre og andre som er dårlige til beins. For dem er det jo en hel ekspedisjon, vil jeg tro.
ICA har sikkert bare fremhevet deres flotte parkeringsmuligheter, ikke at de ligger omtrent en dagsreise fra mer urbane strøk.
Posten, og ICA har utvist en arroganse som ikke ligner grisen. Staten er lovpålagt å holde infrastrukturen i landet Norge iorden. Ved å fjerne Posten, fjerner de en viktig del av den. Eller fjernet den har de jo ikke, enda. Men de har lagt den så uveisomt til for mange innbyggere at det grenser til fjerning.
Det vi burde gjøre var å boikotte hele Posten. La de komme til oss med det vi vil ha gjennom posten.
Gi blaffen i å hente pakkene, slik at de får jobben med retur og mas.
Noe må vi vel kunne gjøre, når vi møter en så stor arroganse ?
Og alt dette for å spare verdens rikeste land for noen lusne kroner, sett i den store sammenhengen. Skam dere dypt og inderlig Posten !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar