Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 5. februar 2013

Og mer snø.......

Kjerringa ble vekket av at Katta ville ut. Og det var greit. Halv sju er liksom litt tidlig å stå opp, men for seint å legge seg igjen.
Så opp og hopp, kjerringskinn og se den nye dagen i kvitøyet.
I dag er det dessuten møte i Flerkulturell Kvinnegruppe og derfor intervju med tre av oss i Gjengangeren.
Håper mange kommer. Temaet er i alle fall brennaktuelt. Mobbing i alle kanaler, og i det virkelige liv. Virkning av mobbing og kanskje noen kan komme med gode råd og forslag som kan videreføres til skoler og ungdommer..........og voksne.
For mobbing finnes overalt, fra barnehagen og langt opp i godt voksen alder.
Og det kan drive folk som blir mobbet i døden. Og ingen tar ansvar.
Mitt spørsmål ligger og brenner på tunga og må bare ut:
-Har folk det så jævlig med seg selv at de må mobbe andre for å føle seg bedre ? -
Man skal ikke sy puter under armene på mobberne, men det er et tankekors at harmoniske barn, ungdom og voksne, folk som har det bra med seg selv og omgivelsene, aldri blir mobbere.
Men uansett, mobberne får ta ansvar for all elendigheten de skaper. De har et valg. Mobbeofrene har ingen valg............


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar