Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 24. februar 2013

Søndagsmorra

Kjerringa sto opp idag også. Katta kom inn, skrubbsulten. Det er nok litt tidlig for henne å brødfø seg av det naturen gir en morderisk katt på jakt.
Kaffen smakte fortreffelig og knekkebrødet likeså.
Livet er herlig, dere.
En lang, ubrukt søndag ligger foran meg. What to do ? Hmmmmmm.
søndagene i gamle dager var lange frokoster med egg. Etterhvert brunsauslukt, tilsatt høymesse dundrende fra radioen, hvit duk på spisebordet og fin oppdekning. Middagshvil. Hysj vær stille, unger.
Og så den evindelige halvtimen med hardingfele.
Jeg har mange ganger lurt på hvorfor NRK skulle plage folk med det på en søndagsetttermiddag, som om ikke dagen var gudsjammerlig kjedelig nok fra før.
Etterhvert som man kom i overkommandoen selv, ble det søndagsturer. Lange, koselige søndagsturer, med varierende vanskelighetsgrad, alt etter hvor man bodde.
Alltid med en stolt, vaiende huskyhale som kompass i front. Og så hjem til kjøttkaker, som regel stekt kvelden før.  Brunsaus, jada den var med, og kålstuing eller ertestuing som tilbehør. Men nå var det meste fra poser, for lettvinthets skyld.
Idag ?
En dag som alle andre. Gleder meg til imorgen, for da er Gjengangeren på plass i postkassa igjen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar