Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 8. februar 2013

Koselig fredag

Kjerringa var litt sein ut av sengeklærne idag. Men etter de vanlige morgenritualene, følte hun seg klar for den nye dagen. Og den nye dagen ble spennende. Klokka 11 skulle Flerkulturell Kvinnegruppe og Internasjonal Dansegruppe være på Rådhustorget og presentere oss, gjennom Frivilligsentralen i Horten. Søte Cathrine hadde bakt deilige havreboller på morrakvisten. De ble servert med krem og melis til alle som kom innnom, og det var mange som ble fristet. Alle fikk våre program stukket til seg med ønsker om en god dag. Til og med selveste Børre kom innom og ble påtvunget en bolle.
Etterhvert var vi faktisk kvinner fra fem nasjoner, foruten norske, samt en hund, samlet. Og det var utrolig koselig.
Skravla gikk i ett. Planlegginga for vårt 10 års jubileum kom også godt igang. Snakker om krestive damer. Vi utnytter tiden godt.

1 kommentar:

  1. Koselig stund på rådhuset. Morsomt at du nevnte at en hun var tilstede - den kommer egentlig fra Frankrike, så da var det en nasjon til.
    Håper pizzaen smakte godt. Ha en riktig og helg!

    SvarSlett