Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 12. juni 2011

Pinse

Løvsalenes høytid, som den også kalles. Uvisst av hvilken grunn. Kanskje noe med at nå er alle trærne spunge tut, det blomstrer og  gror på alle bauger og kanter. Løvsalenes høytid......en poetisk beskrivelse.
Noen helligdager i juni.
Eller i mai. alt etter når påska er.
For folk flest betyr det bare noen herlige fridager fra den daglige tralten. Noen setter ut båten til pinse og drar på båttur med familie og alt som henhører.
Noen griller både seg og maten hjemme på verandaen.
Kjerringa og Katta gjør som alltid,. De gjør som de vil
Det betyr at Katta går ut og inn og opp og ned, spiser litt på hvert sted og  patruljerer reviret sitt, helt til hun faller utkjørt sammen på et bortgjemt sted og sover seg gjennom hva det måtte være.
Kjerringa løser kryssord, leser litt, rydder litt, ser litt TV, spiser litt, helt til hun faller utmattet sammen på et dertil egnet sted og sover seg gennom hva det måtte være.
Sånn sett er det deilig med pinse.
Ikke så mye man får gjort, bare kose seg.
Og været er herlig, ikke for varmt og ikke for kaldt.
Bare helt passe.



.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar