Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 15. juni 2011

Verden i Horten

Kjerringa går rundt og smånynner og er kjempeglad. Hun har mye å være glad fo, men hovedgleden hennes er at Festivalen "Verden i Horten" er på skinner. Mange fine innspill på møtet idag på 37, og mye er i boks alllerede..
Datoen er spikret nå. Det blir den 3. september.
Vi skal ha masse deilig mat fra alle verdens kanter, silkemarked, kryddermarked, norsk kakemarked inkludert lefser og vafler, det blir hennamaling for de som ønsker det og mye god musikk og dans. Zumba og Linedance med oppfordring til publikum om å være med i dansen.
Ja, her er det virkelig noe for enhver smak.
Alle skal få, som det heter.
Noe er ikke helt i orden ennå, men det kommer, det kommer.
Det som vi ikke har kontroll over, er været. Men der har vi alle Gudene med på lag, så vi ber til de vi kjenner best og blir sikkert bønnhørt.
Vi er da multinasjonale, må vite.
Så fortell dine venner om oss og sett av den datoen i boka og kom !!
Det blir garantert noe for alle sanser her.
Gleder meg veldig, jeg, ihvertfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar