Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 29. august 2011

Ny uke, nye utfordringer...

Kjerringa drømte så deilig i natt. Det var hun og en kjent person som var på eventyr. Og det var så utrolig trivelig.  Det var rene nedturen å våkne til den helgrå hverdagen.
Men etter  en deilig dusj, kaffebøtta og knekkebrødet, samt Katta på plass foran matfatet, begynte livslysten å våkne igjen. Særlig da hun hentet inn Gjengangeren og fikk se seg selv sammen med venninner fra Flerkulturell Kvinnegruppe der.
Vi ble intervjuet på fredag om Verden i Horten, den kommende Flerkulturelle uka og Festivalen på lørdag.
Så nå myldrer det oppi hodet mitt. Er alt der det skal være ? Begynner plakatene å bli ferdige, Når skal den store annonsen inn i avisen ?
Kommer den og den og klarer den å stille opp ?
Mange bekymringer å kose seg med utover i uka.
Alle har jo sine liv å ivareta, så dette kommer på toppen av alt. Et rent overskuddsfenomen på  dugnad.
Gjengangerens journalist hadde ikke fått med at selve festivalen er på lørdag.
Den kolliderer skikkelig med Røde Kors sitt loppemarked, men jeg håper at folk også tar seg tid til å komme og besøke oss i bakgården til Storgata 37 fra klokka 12 lørdag  og utover dagen så lenge vi orker, i alle fall til klokka seks - sju.
Der kan dere kjøpe småretter fra hele verden, se på og kjøpe  skjønne silkestoffer, sarier og annet pynt, Man kan bli malt på hender og føtter med henna. Eller man kan lære Linedance........ eller bare sitte stille og nyte at hele verden er kommet til Horten med farger, lukter og smaker som hentet direkte ut fra 1001 natt.
Og lefser fra Vestlandet, laget og solgt av min kjære tante på 84 år.
Det du !!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar