Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 15. august 2011

Som forventet

Jatta jim inn, våt som ......ja nettopp, ei drukna katt. Det regnet ute, og  et ufyselig væren for et lite stripeskinn.
Men litt mat og trøst, litt varme ved ovnen, og til slutt, døra åpen mot oven. Så vips, var det en ny, tørr og fornøyd katt som forsvant opp trappa.
Og Kjerringa registrerer at valgkampen er igang.
Carl I. kommer med usmakelige utspill mot etterforskningen etter 22. juli. Det er som om man kan føle seg forflyttet til gamle dager; - Få mannen klynget opp i nærmeste tre fortest mulig - !
Men der tror jeg Fanden glemte å beregne sitt publikum og får på pukkelen  fordi han var så dum. Kanskje det finnes grums her som angår hans parti? Man kan sannelig begynne å lure for fullt-
På den lokale arena er det enighet mellom partiene om at det er tid nok i massevis til en skikkelig valgkamp.
Forundrer det meg ? Nei, jeg tror nok at partiene har lagret argumenter og motargumenter i disse tre ukene.
Men det virker som om det for enhver pris må være uenighet, ellers fungerer ikke demokratiet.
Tenk om de ble enige om alt ?
Det hadde vært underlig. Avisene hadde ikke hatt noe å skrive om. Partiene kunne lagt ned og vært en stor forsamlig, som kunne snakke seg fram til enighet om saker og ting- Ingen skittkasting, men respekt. Ingen mistro, men tillit....
Nei, nå er Kjerringa ute i stjernetåka og drømmer om ei ajnna tid----------------------.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar