Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 18. februar 2013

Mandagsmorra blues......

Kjerringa sto opp  med et lønnlig håp om at det var endelig stoppet........og det var det. Men 3 dager mer eller mindre i senga er ikke det helt store.
Etter en laaang dusj føler jeg meg sånn noenlunde oppe og går igjen-
Mat frister fremdeles ikke. Skulle ønske noen var her og laget noe som jeg virkelig hadde lyst på...
Å leve med en kronisk sykdom som kan slå til når som helst og på de mest uventede tider og måter, er ikke alltid bare gøy og moro.
Men det har i alle fall lært meg å sette pris på mitt oppegående liv og gjøre mest mulig ut av det, når jeg kan.
Idag er jeg litt trist fordi jeg ikke rakk noe som jeg absolutt burde og skulle, men det kommer dager etter disse, håper jeg. Og jeg vet at jeg blir tilgitt.........

2 kommentarer:

  1. My rеlatiѵes always sаy that I аm kіllіng mу time hеre at net, eхcept I know I am getting experience eνerу ԁay by reaԁing such fastidiоus content.


    my blog: soul music

    SvarSlett
  2. I'm gone to tell my little brother, that he should also pay a quick visit this web site on regular basis to take updated from most up-to-date reports.

    Here is my webpage - electric guitars

    SvarSlett