Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 15. april 2011

Bad og drømmer

Katta er rask opp til Leieboeren om morran. Her nede er det utrivelig og masse bråk. Det går fremover med rivinga med mange glade oppdagelser. Ikke fuktskader, ikke ekle kryp eller noe sånt. Underlaget er kraftig brei plank. Han som bygde jobba innafor, så det er nok skipsplank. Det dufter frisk skog når man sager i det. Etter over femti år. Helt utrolig.
Vinduet som har stått på vent nede i kjelleren siden før jul, laget etter mål, viste seg å være feil fra fabrikken. Liggende istedenfor stående. Ubrukelig.
Jeg ringte imorges og forberedte meg på en totusensekshundrekronersskuffelse, men de tok alt på sin kappe, så jeg får nytt vindu,,,,,,,,men leveringstida er omkring ti uker !!
Men Leieboeren er ikke tapt bak en vogn, så med tilskjært glass fra Kvam lager han ei nødløsning slik at arbeidet kan gå videre.
Om ikke altfor lenge kan rørlegger og elektriker komme og gjøre sine magiske grep, og så kan drømmebadet mitt kanskje være en realitet til bursdagen..
Gleder meg.
Nå lukter det vidunderlig lammelår med tilbehør Det betyr at det snart er mat sammen med verdens koseligste leieboer.
Katta kommer nok ned nå det stilner i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar