Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 9. april 2011

Uforståelig

Dagene bærer noen ganger mye merkelig i sitt skjød.
I dagens Gjengangeren raser Alf Henriksen i et leserbrev mot Jan Focas for hans uttalelse om hvor dyktig SV har vært med å gjore skolesituasjonene i Horten bedre, men at det var Helsevesenet i byen som hadde spist opp det som skolen skulle hatt-
AH raser videre at JF lyver (så han tror det selv) Og AH underbygger med både tall og partier som har støttet nedskjæring  og hvor mye de skal skjære ned de kommende årene.
Og her stopper det opp for ei stakkars Kjerring.
I går sto nemlig Helseministeren frem og bebudet store helseforebyggende tiltak i de enkelte kommuner. Pasienter skulle behandles forebyggende ? Eller det skulle opprettes små enheter der ikke så veldig syke mennesker skulle ligge til overvåkning.
Hvorfor i h...... ble Horten Sykehus og  mange andre nedlagt hvis denne modellen viser seg å være kostnadsbesparende ? Og hvorfor kan hun da legge ned sykehusavdelinger på Vestlandet og i Nord Norge, hvis hjelpen skal være der pasientene er ?
Og ...
Jeg kan nesten ikke å tenke klart lenger, for sant nok er politikk de umuliges kunst, men her stopper det opp for meg.
Kan noen vennligst forklare meg ?.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar