Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 13. april 2011

Den ungdommen

Katta kommer inn om morran, selv om Kjerringa har flyttet krakken lit ut fra vegge, for den skrapinga på vinduet er øresønderslitende før kaffe og mat. Og nå som Kjerringa må opp til Leieboeren for å dusje.
Men katta vet råd. Hun står på to bein og fekter med forlabbene for å påkalle Kjerringas oppmerksomhet. Og det funker. Inn kommer hun, mat får hun og alt er vel.
Nå sitter hun ute i hengeren oppå bademøblene og sturer,. for hun likte badet som det var.
Men verden går fremover, for Katta også.
Jeg har en søt liten niesedatter, som  har en blogg.
En herlig fjortis, fnise, klær, venninne, kose med familien - blogg.
Hun har mange flotte tanker som hun  deler med alle som leser bloggen hennes.
Hun er glad i å bake, så hun viser bilder av resultatet og deler villig oppskrifter. Hun leker med annen liten niesedatter og beskriver begges glede over våren og  at den lille tøtta har den største som forbilde i ett og alt.
Bloggerjenta er stolt av det.
Og hun er et flott forbilde.
Å lese hennes blogg er som å ta en rask titt inn i egen ungdom, dengang da.
Vi hadde verken  mobil eller PC. Internet var ikke oppfunnet og TV eller fjernsyn var noe de hadde i Amerika, og som vi av og til fikk et glimt av på amerikanske filmer, uten at vi ble noe klokere av det.
Men tankene hun deler og følelsene er de samme.
Kom ikke å  fortell  meg om fæl ungdom .
For hver som av forskjellige grunner  får problemer og dessverre lar det gå ut over sine omgivelser, hvis de ikke blir sett og tatt vare på,  finnes det minst hundre flotte og sterke jenter og gutter med glimt i øyet,  som kan kommunisere og dele tanker og følelser sånn at man kjenner seg igjen og forstår.
Ikke alle er så skrivekyndige som vår lille blogger,, men alle er de like undrende og nysgjerrige på livet.
Kjære gode makter, la alle drømmene til alle ungdommene gå i oppfyllelse. La ingen komme og fortelle dem at de ikke er gode nok.
For det er de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar