Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 12. april 2011

En deilig grå dag

Idag har det vært full fart i heimen siden den ørle morgen. Katta har forsvunnet sammen med lodotter og gammelt ræl. Hun liker ikke for mye ståk og jobbing.
Kjerringa er heller ingen elsker av forandringer, men denne forandringen blir bra.
Mitt gamle, lille, sikkert fuktskadete bad, skal reise seg som en Fugl Fønix av asken.
Forarbeidet er godt igang, så følger resten etter.
Gleder meg som en unge. Det har vært tëmmelig kummerlige fem år med iskaldt badegulv om morran før dusjen fikk varmet det opp. Med feil fall til sluken, så alt ble vått.
Bittelite, knappe tre kvadrat.
Men selvfølgelig, dersom jeg sammen ligner med barndommens utedo i fjøset og bading i stamp i kjelleren hver lørdag, så har det vært ren og skjær luxus-
Det er nå rart med det, man vil ha det litt bedre når man blir eldre og mere frossen om knena.
Så imorgen kommer rørleggeren for å avblende rør og avløp før videre riving av vegger og tak.
Og til slutt en liten kjip ting. Marie Amelie ble skyldig Den norske, hellige Stat rundt 5.000 kr. Hun må selv betale for utsendelsen fra Riket. En skam og veldig flaut.
Akkurat som en av mine formødre for mange hundre år siden, som ble brent som heks, måtte betale for bøddelreise og opphold , linbånd til å feste henne til stigen med og selvfølgelig stigen. Veden til bålet bekostet Staten, i Guds navn. Men etter henne var intet å hente, så Staten måtte bekoste hele gildet.
Men Marie Amelie betaler regningen med glede, for hun får komme tilbake og leve videre med sin kjære.......og jobbe og bli en god skattebetaler i Riket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar