Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 11. april 2011

Gledelige avgjørelser

Hurra, mange pelsdyr er i fremtiden spart for lidelser.
Pelsnæringa i Norge skal bygges ned. Styrt avvikling, kaller de det, så enda noen firbente stakkarer med silkemyk pels må fremdeles leve et jævli liv og lide en uverdig død for så å bli flådd mer eller mindre levende og bli klær for de rike og de vakre.
Det har alltid vært ei skam og et dyreplageri uten like. Men det har jo vært lovlig, så det har bare vært demonstrasjoner og protester som har endt opp i ingenting.
Men nå er det alvor.
Det er kommet et forbud.
Vi har sett nok blødende og istykkerbitte små dyr. Stressede dyr sperret inne to og flere slåss for livet for å komme seg unna, De biter og klorer hverandre og seg selv, men det eneste de har i vente er å bli dyrt pelsverk.
Takk, Landsmøtet for et realt oppgjør en gang for alle med svineriet.
Det andre vedtaket som også er bra for oss alle, som hører til infrastrukturen i Norge, og som bør være statlig, er Posten. Det tullet med å anbudsutsette porto og ombæring  og samtidig høyne portoen i dyre dimmer som er EU sitt forslag, er  tull. Flott at landsmøtet ikke lot seg true til å stemme for, men brukte sin vetorett.
Vi har sagt NEI TIL EU to ganger. Vi skal ikke snikes inn i EU bit for bit.
Nei er nei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar