Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 17. april 2011

Jobbesøndag

Kjerringa våknet opp til et mildt, grått og behagelig lys.
Akkurat passe til å slipe ned møbler og kanskje grunne.. Selve malinga bør det være litt varmere.
Det er et gammelt nattbord med marmorplate. Nattbordet er fra sent 1800, tidlig 1900 og vil passe perfekt til badet.
På det skal det stå en servant som i sitt tidligere liv  var et stort, dypt keramikkfat fra  Marokko.
Leieboeren kom med et alldeles brilliant forslag.
Bare pusse det forsiktig og lakke det med kanskje opptil 4 lag klar lakk. Det er mørkt, sannsynligvis eik som er beiset for å se ut som mahogny. Og mørkt tre sammen med den servanten som går i turkis og blått gir jo et sus av nordafrikansk mystikk. Med et lite speil med gullramme over blir det mer enn fantastisk.
Det er kanskje langt fram til de kan settes på plass, men jeg er tilhenger av at alt som er gjort, er gjort, så nå er nattbordet pusset ned og venter på lakkering.
Men det må gjøres på en stille dag og ikke idag når naboen brenner bråte og det svever alskens sotfiller inn over verandaen.
Ser også at gangen må ha en oppgradering når den tid kommer, men det er ypperlig arbeide når det blir sommer og for lyst å være ute. Dessuten kan man ha full gjennomtrekk da.
Tror ikke jeg blir arbeidsledig med det første.
Men jeg koser meg med å planlegge og forberede også.
Katta sover i stolen sin og gir egentlig blaffen, for idag er det søndag og stille i heimen, så lenge det varer.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar