Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 22. september 2011

Æddabædda !!!!

Kjerringa våknet kvikk og uthvilt etter en god natts søvn. Godt hjulpet av det siste stuntet til det partiet hun elsker å hate.
Hun lo da hun gikk til sengs i går kveld og langt inn i søvnen.
Nok en gang var en fremstående politiker fra det nevnte partiet tatt med buksene nede.
Kompromittert, knust, angrende og veldig skyldbetynget sto han frem med sine unnskyldninger som ikke holder den minste vanndråpe ute.
Han så ut som en overspist gutt som var blitt tatt med handa langt nede i sukkertøysboksen, for å bruke en metafor.
Kjerringa muller og synger og koser seg.
Hva er det med disse mennene fra det partiet som gjør at de er så løse i buksesmekken.
Denne ekle fyren har jo for Christ sake vært med på å lage loven som presiserer at det er forbudt å kjøpe sex for norske menn, både i Norge og utenlands.
Har mannen ingen hukommelse, for ikke å si respekt for loven og folket han lager lovene for ?
Det var til og med gamle klipp fra den gangen han var med og ryddet opp etter en annen partitopp  som ikke hadde kunnet holde seg unna trusestrikken til ei ungjente.
Beklagende og unnskyldende sammen med sjefen og sjeffa, som satt der og gråt krokodilletårer.
Å ha et sexbehov er ikke ulovlig, ei heller å ha sex. Men når man selv er med og lager lover mot kjøp av sex og så bryter loven med fullt overlegg, da er det noe som sier meg at denne mannen som er representant for og godt lønnet av "folk flest", burde vært sparket i den feite ræva si rett ned på NAV, etter at han hadde fått sin velfortjente straff.
Og forresten, hadde han ikke med seg etpar ungdomspolitikere på sexreisen til Riga ?
Var det for å lære dem opp ?
Og regninga skulle kanskje betales av Frp ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar