Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 25. september 2011

Vennskap

Kjerringa la seg tidlig i går etter et koselig familieselskap og våknet derfor tidlig. Utidig tidlig, ville nok mange si.
Men det er deilig å få samlet sin kropp og stå opp med sola en søndagsmorgen.
Kjerringa tenker mye, og sånne fredelige morgener er fine å tenke  på. Ikke at det er så travelt ellers, men det er noe eget med nykokt kaffe og knekkebrød med røykelaks en søndagsmorgen når resten av verden sover.
Vennskap er et fint ord å tenke på.
Sånne varme, gode vennskap som går begge veier. Der ingen blir utnyttet og begge parter føler seg ivaretatt og likt, ikke bare "likt".
Der man kan fortelle alt som tynger uten at det står på forsida i VG neste dag, omtrent.
Der man ikke føler seg som en flue utsugd av en edderkopp etter en samtale.
Altså ekte vennskap.
Og så har man alle disse liksomvennskapene på Facebook. Der man plukker opp hvem det skal være for å fylle opp vennelista si. Og der det finnes vikarierende motiver for å beholde noen som venn eller "venn", rettere sagt.
Nå kan man klikke på vedkommende venn og krysse av for hvor mye informasjon man vil skal gå videre, f.eks til venners venner. Ikke visste jeg at det var mulig eller nødvendig.
Uansett så legger man  vel ikke ut sitt private privatliv på FB, eller gjør man det ?
Livet er ikke så enkelt lenger.
Vennskap er i alle fall ikke hva de var tidligere.
Jeg har tenkt mye og blir betenkt................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar