Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 4. juli 2011

Dagen idag...........

er min, gårdagen er forbi og morgendagen vet jeg ingenting om.
Enkel og grei filosofi. tenker kjerringa, der hun sitter og tenker gjennom hva hun må huske på å få gjort idag. Hun har utallige prosjekter for tiden.
Katta savner sårt sin kjære Leieboer, men hun får vente , hun også-
Idag er en god dag for et lite prosjekt, som Kjerringa må ha gjort. Det er å lakke to hyller som skal være på drømmebadet hennes. De er beiset og pusset ned og lakket og pusset ned igjen, så nå står andre lakkstrøket for tur.
Dessuten skal den plata som stengte gjennomgangen mellom kjøkken og gang, pusses ned og sparkles igjen. Kanskje holder det med en sparkling til. Så er det grunning og maling.
Så er det den delen av pipestokken som stikker ut på badet- Den skal males kritthvit, etter vasking med salmiakkvann. Kanskje to strøk blank maling ?.
I gangen skal all tapeten rives av, veggene skal sparkles, listene rundt dørene og dørene skal males glinsende hvite de også. og opp  på veggene skal verdens nydeligste. rosa tapet.
Var det noen som snakket om at de hadde det kjedelig?
De er mer enn hjertelig velkommen til å hjelpe til, for dette var bare en beskrivelse av hva som haster litt inne.
Ute er det en stor hage som trenger omsorg. Utrolig hvor mange ukjente blomsterarter som dukker opp dersom man bare lar dem få lov !
Men aller først skal kaffen nytes, e-mailen leses, eller spammen slettes, som er den riktige betegnelsen. For det er helt utrolig hva forskjellige, mer eller mindre lugubre firma tror jeg har behov for. Mye artig tankegods der, så tankene skal få fly sine egne veier en stund.
Dagen idag ser ut til å bli bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar