Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 8. juli 2011

Lengsel etter...............???

Igår fortalte Kjerringa til Katta at Leieboeren skulle komme hjem idag. Katta blei helt på styr og begynte å klore på døra for å komme seg opp, Og hun fortsatte å klore.
Der og da fant Kjerringa ut at Katta ikke har det ringeste begrep om tid. Idag, i morgen.what ever,
Budskapet hun oppfattet var: Leieboeren .
Og det er sannelig ikke verst til å være en liten katt.
Det er sannelig ikke alle mennesker som er istand til å oppfatte et helt budskap, uansett hvor ofte det blir gjentatt.
Og nå snakker jeg om mennesker med helt vanlig intelligens og med forutsetninger for å oppfatte saker og ting.
Jeg snakker om sosiale antenner og vilje til å vise hensyn til andre mennesker.
Og jeg snakker om 37, igjen.
Skjønner ikke Høyre at vi ikke har tiltro til at huset kan bli drevet like godt av private aktører som det gjør idag, med kommunen i ryggen ?
Gang etter gang har det vist seg at når private aktører overtar noe som de ser at ligger penger i, så melker de foretaket for alt det er verdt og spytter etterpå ut restene...............og går videre til neste pengemaskin.
Sånn er det bare. Det ligger i loven om markedsstyring og inntjening.
Vi er mange som legger ned utallige, frivillige timer for et eller annet prosjekt på 37, og vi vil ikke gjøre det dersom noen skal sitte og tjene på vårt gratisarbeide.
Nå har vi sagt det. Er det oppfattet, eller skal dere fortsette å klore på døra i håp om at det skal ha skjedd et mirakel bak den slik at dere kan tjene penger på kulturen som skjer der ?
Ikke gidd..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar