Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

søndag 24. juli 2011

Ondskapen rundt oss

Kjerringa sørger med resten av landet. I dette lille annerledeslandet har vi hatt en massemorder blant oss, som har planlagt denne udåden i minst 9 år.
Hva er det som skjer. Tror folk virkelig på all den avskyelige propagandaen som blir spydd ut fra ytterste høyresida ? Så mye at de kan gjøre slike ting ?
Eller har vi med en sprøyte gal person å gjøre.
Uansett, et hat av sånne dimensjoner skremmer flere enn meg.
Jeg har forresten alltid vært skremt over hva ytterste høyre har kommet med av usannheter og hatske angrep på medmennesker.
Så hvis dette er resultatet av denne vedvarende indoktrineringen, så er det faktisk enkelte partier som burde vært forbudt for svake sjeler.
Vi må sammen forby all mobbing, hetsing, rasisme og fremmedhat-
Det finnes en såkalt sovende paragraf som forbyr rasisme, men til dags dato er det veldig få som er blitt dømt, om noen, etter den paragrafen.
Det eneste som hjelper er at vi alle sier et rungende NEI til alt som ligner på rasisme. At vi tør vise vår avsky og tør å si fra.
Kjærlighet er det som må få herske i all medmenneskelig omgang. Kjærlighet, forståelse og håp om en bedre fremtid.
Mitt håp i dag er at vi alle har lært noe av dette grufulle som har skjedd.
Selv om det er grotesk i sin meningsløshet, så må vi stå sammen videre og hjelpe og støtte hverandre der det trengs. Uansett hvilket parti og hvilken trosretning vi bekjenner oss til.
For størst av alt er kjærligheten !!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar