Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 25. juli 2011

Inspiarsjonskilder

Kjerringa er svart i hugen idag......
men også håpefull..
Vi er mange som er svart i hugen i disse dager. Vi forstår ikke hva som har skjedd. Vi føler oss nesten utsatt for overgrep både sjelelig og fysisk.
Vi som alltid har holdt oss på venstresida og følt oss vel med det, føler oss mest krenket og tråkket på.
Men vi registrerer at høyresida går stillere i dørene og viser medfølelse og finfølelse. Det skal de ha takk for.
Noen av mine bekjente har tildels hevdet høylydt både det ene og det andre, men idag er de stille. En stor takk til dere, for vi orker ikke å forsvare selvfølgeligheter. Vi er lei av å bli tutet ørene fulle av  eks.: - de jævla ditt eller datt som kommer her og får både ditt og datt - Takk for at dere holder kjeft om sånt i disse dager !
Om det som har skjedd har skremt dere til stillhet, får vi aldri vite, men vi håper at det er vår sorg og medfølelse og , tross alt, kjærlighet til  alle våre med mennesker som har inspirert dere
Hvis kjærlighet og ikke hat, hvis medfølelse og ikke egoism,  hvis åpenhet og tillit og ikke mistenksomhet og frykt kan inspirere, da har vi alle lært noe av denne grusomme leksa.
Og  min munn kommer aldri til å tie om urett og overgrep, uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar